Δελτία Τύπου


Εθελοντισμός για την προστασία των δασών

  • ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΛΛΑΣ, 09/05/09

    Η διοργανώτρια εταιρεία της διεθνούς έκθεσης πολιτικής προστασίας ,ασφάλειας, πυρασφάλειας και ειδικού εξοπλισμού Ο.Τ.Α. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ & ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΠΕ πραγματοποίησε για λογαριασμό του Κοινωφελούς  Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτσης και του ομίλου EUROBANK EFG στα πλαίσια του ευρύτερου προγράμματος "Είναι Καθήκον Μας" Πανελλαδική έρευνα για τον εθελοντισμό για την προστασία των δασών.
    Τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία επεξεργάστηκε επιστημονική ομάδα με επικεφαλής τον Υποστράτηγο Π.Σ. ε.α – Νομικό   Νικόλαο Γ. Διαμαντή, παρουσιάστηκαν σε ημερίδα που φιλοξενήθηκε στην έδρα του Κοινωφελούς  Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση στο Κεφαλάρι, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων "Pallas Athina" (www.inekathikonmas.gr)  στις 09 Μαΐου 2009. Πρόεδρος και συντονιστής της ημερίδας, στην οποία συμμετείχαν πλέον των 300 εθελοντών από όλη την Ελλάδα, ήταν ο Επίτιμος Υπαρχηγός Π.Σ Αντιστράτηγος Κος Χρήστος Μητροπέτρος.

     


 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΛΛΑΣ, 09/05/09

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΛΛΑΣ, 09/05/09

 

Επιστροφή
Δελτία Τύπου
Εθελοντισμός για την προστασία των δασών
ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΛΛΑΣ, 09/05/09


Η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ & ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
πραγματοποίησε για λογαριασμό του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτσης και του ομίλου EUROBANK EFG στα πλαίσια του ευρύτερου προγράμματος "Είναι Καθήκον Μας" Πανελλαδική έρευνα για τον εθελοντισμό για την προστασία των δασών.